maanantai 29. toukokuuta 2017

Elämäni vahvistin

Miltä elämä tuntuu kanssasi?

Herätä aamulla vierestäsi lintujen lauluun, silittää kasvojasi, siirtää hius-suortuva sivuun ja suudella sinua otsaan. Ottaa sinut syleilyyn ja torkkua vielä hetki…

Kiivetä makuusopesta alakertaan, vilkaista ikkunoista ulos ja nähdä kuinka luonto heräilee kanssamme. Ladata aamukahvi, laittaa se tippumaan ja kiivetä ylös kanssasi halailemaan. Tuoreen kahvin tuoksu nousee ihanasti ylös makuusoppeen ja kutsuu meitä nousemaan.

Ihana könytä kanssasi alakertaan, unisena ja tokkuraisena. ”Me” ollaan heräämässä uuteen päivään. Mitä se tuo tullessaan? Kummallakaan ei mitään tietoa, eikä se haittaa. Katsotaan, kunhan koetaan se yhdessä. Se on pääasia. Ilman sinua, kaikki kokemukset ovat laimeita. Olet kuin elämäni vahvistin. Ilman sinua, kaikessa on hento ja ohut soundi. Sun kanssasi taas, saundi on jykevä, voimakas ja liikuttava.


Keräsin sulle tänään kukkakimpun Tuiskulan kallioilta. Viimeksi olen kerännyt kukkakimpun joskus lapsena, varmaankin joko Kallan saarella tai Lepäsissä? Jotain karuja Rahjan saariston kukkia / kasveja. Sä viet mut jollain mystisellä tavalla lapsuuteen, tai siihen onneen mitä silloin oli… vailla murheen häivääkään. Sun kanssa tuntuu, että mä olen löytänyt ne samat onnen juuret. Ja se katse jonka sain sulta kun ojensin kimpun... Millään sanoilla ei sitä selitetä...

Tänään ei tarvitse tapahtua muuta, onni on tässä.

Kysyit multa yks päivä: ”Onko sulla ollut hyvä loma?”

Minusta se oli tosi liikuttavaa. Se kuvastaa sitä huolenpitoa joka meidän välillämme on. Molempia aidosti kiinnostaa miltä toisesta tuntuu. Se on liikuttavaa, ja minulle jotain täysin uutta. Mä en voi kuvitella kiinnostavampaa olentoa kuin sä. Sussa on kaikki. Lämpö, tulisuus, pehmeys, kovuus. Sun kanssa ei ole koskaan tylsää.

Joten: ”Kiitos kulta, tässä mä vietän parhaillani elämäni lomaa.”

 Ja aivan kuten viimeiset 9kk, mä pidän sua vastuullisena tästäkin. Jos sut otettaisiin pois, kaikki kokemukseni palaisivat hennoiksi ja ohuiksi. Maailmasta häviäisi maku, halu, ja tuntu.

Kiitos rakas siitä, että tunnen olevani elossa kanssasi. Joka ikinen hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti