tiistai 30. toukokuuta 2017

Tuiskulan kuntorataRakas mieheni on rakentanut tänne Tuiskulaan oman kuntoiluradan käytetyistä laivan trosseista, traktorin / traktorin peräkärryn renkaista, sekä tontilla kasvavista männyistä. Täysin luonnon oma kuntosali linnunlauluineen. Rakas Welmeri tuumaskin minulle, ettei rataa rakentaessa voinut arvatakaan, että tulee treenaamaan siellä minun kanssani <3 Ja vaimo huokaa sydän täynnä rakkautta...

Kyllä, meidän salilla ei "keekit" huuda ämyreissä, eikä treenin lomassa vilkuilla naapuritreenaajan vaatteen merkkiä. Lisäksi mikäli tällä salilla alkaa ego pullistella, tyyliin "olempas minä voimakas", ni senkus vilkaisee maassa vilistävää muurahaista ja menee itseensä. Sekin luontokappale kun pieksää minkä tahansa körilään tahi crossfittaajan mennen tullen, laji mikä laji  ;)

Me tehdään tätä yhdessä nauttien, toista tsempaten ja liikunnan ilosta! On mahtava yhdessä huomata toisen kehitys ja iloita siitä. Kun tuntuu sarjan lopussa että ei jaksa, niin rakas tsemppaa "anna mennä vielä, vielä yksi". 

Tänään aloitettiin kyykyllä, minä molemmilla jaloilla, rakas teki yhdenjalan kyykkyä. Kun rakas oli tehnyt sarjan, tuli minun vuoro, hän kävi sillä välillä tekemässä lemppariliikettään; leuanvetoa.Seuraavaksi siirryimme voimailemaan trossilla. 
Tämä ottaa yllättävästi fysiikan päälle! Ei heti uskoisi. 

Trossin jälkeen oli vuorossa soutu, jossa traktorin peräkärryn rengas toimi painona.
Haastetta soutuun saa lisäämällä renkaan sisälle kiviä ja/tai soutamalla yhdellä kädellä. 
Instagramiin @merikapteeninvaimo tulossa pari videoa soudusta, käy kurkkaamassa ;)Minun yksi lempiliikkeeni on antaa "huutia alleille", rakas mieheni treenaa ojentajia.
Tällä solmukasalla voi treenata mitä vain mielikuvitus keksii! Ja mikäli haluaa lisää painoa, tekee isomman solmukasan.Välillä kävin polkemassa crosstrainerilla.
Se matkasi meille viime viikolla kalajoelta saakka,
appiukon tuliaisia ;)
Kiitos! Toimii Tuiskulan kallioilla.
Tämä itseasiassa on ihan mielilaitteitani :)

Ja sit alkoikin tapahtumaan!
Traktorinrenkaan pyöritystä kalliorinnettä ylös ja alas. 
Welmerille varmasti ihan jees painoltaan, kapteenska sai lopussa kyllä puhkua ja Justiinan raivolla nostaa ja nakata sitä... yllättävästi on rouvalla ruista ranteessa, hih hii :)
Viimeisinä liikkeinä trossissa kiipustamista ylöspäin, minulla liike nimeltä "madonnat", rakkaalla dippiä ja liike yläselälle. 
 Jälleen rakkaan kädenjälki omassa pihapiirissä tarjosi mitä parhaimman treenin!
Rimpuilumme (kuten me treeniämme kutsutaan) jälkeen surautimme blenderissä protskujuoman (vaniljaproteiinijuomaa, kiiwiä, omenaa ja banaania) ja sitten juoksemaan Tuiskulan luontopolulle.


Welmerin tytöt siellä juoksee. Vaimolla saparot suorana ja zenmestari Oliwalla häntä :D
 Juoksulenkillä alkoi pehmeä hentoinen vesisade, ilma muuttui ihanan happirikkaaksi.

Varmaan rakkaat lukijamme arvaattekin,
että seuraavana lämpiää sauna. Saunan jälkeen valmistuu lime-korianterikana & nuudelit dinneriksi.

Ulkona sade voimistuu & sisällä rakkaus / takkatuli roihuaa. 

P.S: Huomasitteko muuten, lähes jokaisessa kuvassa on meidän pieni "photo bomber" Oliwa. Mukana menossa tottakai kun perheeseen kuuluu. 

"The body heals with play,
the mind heals with laughter
and the spirit heals with joy."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti