torstai 18. toukokuuta 2017

Tuiskulan "pulled pork"


Mä rakastan nuotiolla kokkailua. Tuiskulassa meillä on tällanen ihan klassinen ympyrään aseteltujen kivien koostama notskipaikka kalliolla. Mä en koskaan tule modaamaan tuosta mitään muuta, se on hyvä juuri noin... Jotkut asiat, itse asiassa monetkin asiat, on parhaita yksinkertaisina. 

Tänään notskilla tehtiin Tuiskulan pulled porkkia.

- Possulle otetaan ensin maku hiillokselta
- Valmistetaan sipuli, valkospuli & chili "hässäkkä"
- Asetellaan possu pedille > uuniin
-Miedolla lämmöllä uunissa, pitkään... todella pitkään. Ainakin kunnon saunasession verran 😉
-Mikäli possulle haluaa kermakastikkeen, laita kerma vuokaan viimeisen 30min ajaksi...




Annetaan illan hämärtyä, kynttilöiden tuikkia & mökin ilman täyttyä mehukkaista aromeista... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti