sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Vene veteen > kesä eteen...

Aamumme alkoi tänäänkin kuntolenkillä. Juoksukuntoa & lihaskuntoa sekoitettuna sopivassa suhteessa sekä tietysti sitä luonnossa maadoittumista. Kelihän oli kuuma, joten hiki todella virtasi kalliolla huhkiessa.

Mun naiset 😍
Löydettiin taas vähän uusia "vempaimia"
luonnosta, vaikkakaan ei ehkä alkuperältään
niin luonnollisia. Ja minä tietty löysin uusia oksia joissa rimpuilla... Lenkin jälkeen tuuskasin vielä hetken veneen kimpussa. Tarkoituksena oli huoltaa se niin, että koko kesänä ei tartte muuta ku tankata & seikkailla maailman upeimmassa saaristossa.

Oli todella maadottavaa keskittyä hetkeksi mökin rapuille pleissaamaan. Vielä ei tuo taito ole unohtunut, vaikka sitä harvemmin omassa jobissani laivalla enää joutuu koeponnistelemaan. 

Kun kaikki oli valmista, soitto Saaristo Marinaan. Eipä aikaakaan kun vene oli vesillä ja kesä virallisesti avattu. 


Koska homma sujui noinkin kätevästi, päätettiin et vastaisuudessa Saaristo Marina saa huolehtia meidän veneilytarpeista kaikin puolin. Tuntuu olevan sellainen "kaikki saman katon alla" meininki, jota täällä syrjemmässä asustaessa todella kaipaa. 

Ensin neuvotellaan...

Sitten toimitaan...

Ja lopuksi tietysti onnistutaan, kuinkas muuten... 😉

Onnistunutta veneenlaskua oli hyvä juhlistaa Sahan Saluunassa. Tällä kertaa päädyimme viilentämään pahimman paahteen kylmällä juomalla ja sen jälkeen taltutettiin nälkä maittavilla burger-aterioilla. Toimii!

Jälkiruoaksi Saluunan emännän itse leipomaa juustokakkua. Joka by the way, oli taivaallisen hyvää. Vaimoni lisäksi, tämän totean minäkin, vaikken koskaan ole mikään juustokakkufani ollut. 

Olipahan siis komee päivä. Täynnä tuuskaamista, mukavaa puuhaa sekä rakkautta. 😍

Mitähän huominen tuo tullessaan? Juuri vaimon kanssa puhuttiin siitä, ja todettiin ettei suunnitella. Ei suunnitella edes tätä hämärtyvää iltaa vaan annetaan kaiken rullata omalla painollaan. 


"Realize deeply that the present moment is all you ever have"

Eckhart Tolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti