tiistai 18. heinäkuuta 2017

Romantiikkaa Kustavin SavipajallaTämä kuva herättää hilpeyttä Justiinassa. Siinä menee Hakkenpään Piiparinen 😉

Me vietimme rakkaani kanssa kaunista kesäpäivää treffien merkeissä 

Romanttisessa käsityökylän miljöössä oli ihana kävellä käsikädessä, ihailla käsityöläisten taitoja sekä jutustella suloisille pupuille ja lampaille.
Me molemmat arvostamme käsitöitä ja nautimme niiden tekemisestä itsekkin. On idearikasta tutustua käsityöläisten työn jälkeen, se ei ole massatuotantoa, vaan aidosti ihmisen tekemää.
Savipajan kahviossa lohikeitto ja saaristolaisleipä, jälkkäriksi uunituore munkkirinkilä kahvin kera antoi pisteen I:n päälle tähän päivään. 


Me aloitimme kiertelyn avaruusnäyttelystä. Taidettiinpa siinä hyräillä Salaiset kansiot-tunnaria yhteistuumin 👽
Käsityökylässä on idyllisiä käsityöläisten omia pajoja, missä voi seurata heidän työskentelyään, sekä tutustua valmiisiin tuotteisiin.
Keramiikkapajan ja -myymälän lisäksi löytyy sepänpaja, hopeapaja, tekstiilitupa sekä Paratiisipajan iso kynttilä- ja sisustusmyymälä. 
Tulkaahan kuvien kautta mukaan kierroksellemme 😍Kapteenskan kaffemuki on juuri tätä Savipajan käsityötä 😍


Iloksemme löytyi kotikonnun tuntua... Ulkokallan majakka 💓
Maakallan mökillähän rakas mieheni on viettänyt lapsuuden kesiään.SepänpajaLampaat ja puput vei kyllä sydämen, niin suloisia! 😍


Tämä miljöö saa ajan pysähtymään 😍Pihapiirissä on autoon rakennettu sauna! Arvatkaapas sopeisko se meidän Tuiskulan kallioille killittämään? 😅Menkää ihmeessä käymään ja viettämään Savipajalla ikimuistettava päivä.
Sitä se meille oli!
Kiitos Kustavin Savipajan, Käsityökylän ja Paratiisipajan väki 💝2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla täällä. :) Kiitos kommentista blogiini, niin löysin myös blogisi. Meri on kaikki kaikessa ja on pakko asua meren lähellä. Voi johtua kaikista lapsuudenkesistä mummin ja vaarin kesäpaikassa Sipoossa. :)

  Kauniita kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Niin sinunkin blogisi on ihana, täynnä elämää. Sellaista on mukava lukea ja katsoa kuvia. Toivottavasti jollakin Porvoon reissulla kerkeämme kaffit nauttia siellä idyllisissä maisemissa ja miljöössä.
   Lempeitä tuulia päiviisi <3

   Poista