torstai 19. lokakuuta 2017

Meikkipöydän tuoliMuistatteko kun rakkaani teki minulle Tuiskulaan meikkipöydän?
Emme lähteneet hötkyilemään tuolin kanssa, vaan uskoimme että oikea tuoli löytyy juuri silloin kuin pitääkin. Oikeiden asioiden löytymisestä oikeaan aikaan olemmekin kirjoittaneetkin rakkauden roihussa, kun löysimme täydelliset sormukset vihkisormustemme rinnalle.
 Sanotaan, että etsivä löytää, mutta kyllä minä olen tästä erimieltä 😉


Upea rottinkituoli on kirpparilöytö. Mikähän tämän tarina mahtaa olla?
Rottinki on meille molemmille mieluinen materiaali. Se on lämmin ja kotoisa. 
Maalattu istuinosa tuolissa on kuin piste ii:n päällä. 
Kuten kuvista huomaattekin, meikkipöydän ovat vallanneet kapteenskan korut. Meikit kun on niin helppo säilyttää kosmetiikkapussukassa, jossa ne kulkee jouhevasti mukana reissuillamme.
Viimeaikainen suosikkikoruni näkyy alla olevassa kuvassa. Se on löytö Indiskasta.
Kuvassa "blurrina" näkyy choker. Pitkään karsastin niitä kaulakoruksi. Johtuu varmaan siitä, että tanssiessani vanhojenpäivää vuonna 1994 minulla oli sellainen kaulassa. Ajattelin, että sen choker-ajan olen jo elänyt. 
Mitä vielä kun löysin tämän camokuosisen New Yorkerista! Sopii hyvin Varustelekan Jämä -nuttuun 💚
"Blurrina" näkyy myös isot lumihiutale-korvikset (Glitter). Ne on talvella ihan lempparit!
Näiden korvakorujen lämpimin muisto on viime joululta, jonka vietin rakkaani luona M/T Kiislalla. Täältä postauksesta löydätkin niistä kuvan in action 🎇


Hei kattokaa tuota maisemaa mikä aukeaa ikkunoista! Jos tämän meikkipöydän ääressä ehostaessa ei uuden päivän ilo avaudu silmiin niin ei sitten missään. Arvostan, että rakkaani teki meikkipöydän juuri tälle paikalle. Luonnonvalo on oiva apulainen meikkaajalleen. 
 😍
Jos ihmettelette miksi rullaverho on lattialla? No, meillä se toimii käänteisesti. Kun ikkunoiden muoto on kolmio ⚠, toimii pimennysverho alhaalta ylöspäin loistavasti. Ja hysterian välttämiseksi, sähköpatteri ei ole päällä 😅 Takka lämmittää yläkerran aina "sopivaksi".


Nostan lierihattuani heille, jotka voivat vaikka keittiönpöydän ääressä / sohvalle istuessaan avata meikkipussin ja käsipeilin avulla loihtia päivän lookin. Minä olen jotenkin niin juurtunut tapoihini, että meikkaan säntillisesti sille tarkoitetussa paikassa. 
Ja arvatkaa mitä? Juon AINA meikkauskahvin samalla 💋☕
Aamun söpöyshetki on, kun rakkaani tuo minulle höyryävän kuuman kahvin ja kuiskaa korvaani "tässä meikkauskahvisi kulta" 💗

Entä sinä? Missä säilytät korujasi ja meikkaat?
Onko sinulla jotain traditioita meikkihetkeesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti