perjantai 15. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 15


Päivä nro.15

Nukuttiin pitkään, juotiin aamukahvia varmaan 1,5 tuntia jonka jälkeen käytiin tarpomassa vähän mettässä Hehkun kummitädin kanssa. Ja taas juotiin sumppia & lätistiin niitä näitä. 

Kiva päivän aloitus...

Illan markkinahumuun & ilotulitukseen on vielä kosolti aikaa, joten rauhotun nauttimaan päivän tuotteen joulukalenteristani. Luxusta 😍

Welterburger Kloster
Winter-Traum

Saksalaista laatuako tässä nyt olisi tarjolla 0,5L & 5,4% edestä?

Maistetaampa. Ei mitään yllättävää, eikä juuri mitään kommentoitavaakaan. Ei ehkä niin raikas kuin itse tykkäisin että oluen pitää olla. Selkeä maltaan maku tuo mukanaan tiettyä tunkkaisuutta. Onko tällä haettu talviselle oluelle jotain tuhdimpaa / lämpimämpää otetta? Kenties, mutta jotenkin puolitiehen on tässä yrityksessä jääty.

...

Tulee mieleeni kun tuossa vuosia sitten etsin itselleni kunnollista talvitakkia. Sellaista joka kestäisi elämää isältä pojalle. Ebay on täynnään houkuttelevia kledjuja ja huokeaan hintaan. Näyttäviä talvitakkeja on tarjolla niin paljon, ettei niitä edes jaksa selata läpi. Mutta meneppä ja tilaa sieltä itsellesi huokea talvipomppa > ja skeidaa tulee lähes satavarmasti postissa. Se on vaan Kiinalaisen käsitys talvitakista hiukan eri kuin vaikkapa meikäläisen. Takki kyllä näyttää talviselta, mutta materiaalit on heiveröisiä ja ompeleet sitäkin pliisumpia. Napit pölähtää irti jo takkia sovitellessa ja jos vetoketjuista on kyse, vedin jää sormiin ensimmäisen viikon aikana.

Aikani yritin, kunnes kyllästyin ja käännyin kotimaisen Huuto.netin puoleen. Sieltä bongasinkin kotimaisen Friitalan lammasturkin. Käytettyä huokeutta ja mikä laatu!

Tässä on nyt Saksalainen yrittänyt valmistaa Friitalaa mutta hihnalta on putkahtanut ulos sellasta semiä nykymarkkinasekundaa.

...

Ei nyt ihan haitarista, muttei tätä huomenna enää muista...

Pisteet skaalalla 0-10:

7

💡 Weltenburger Kloster Winter-Traum


4 kommenttia:

 1. Hyvä takkivertauskuva, osui ja upposi eli ei jatkoon. Muutoin päivänne kuulostaa mukavalta. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin Tiia tuosta vertauskuvasta, loistava kerrassaan :)
  Leppoisaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina <3 Ihanaa sunnuntaita <3
   Toivottavasti Tallinnan reissu oli onnistunut :)

   Poista