keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 20


Päivä 20.

Hakkenpää-Rauma-Hakkenpää ajomatka oli tämänkin päivän teemana. Synkeää ajettavaa kun molemmat siivut joutuu vetämään tuolla säkkipimeessä ja vesi / räntäsateessa.

Tämän päivän pussukka lämmittikin perille kotiin saapunutta matkalaista, tai siis niin ainakin otaksun. Ladies & Gentlemen: Braastad V.S konjakkia Ranskasta 😏


Konjakista tulee nykyään mieleen rakas appiukko. Hänellä on tapana Kalajoella käydessämme istuttaa iltasella vävypoeka sohvalle ja painella baarikaapille konjakin valintaan. Pian sieltä kiikutetaankin jotain laadukasta sohvapöydälle nautittavaksi ja appiukko ottaa oman paikkansa nojatuolista nimeltään "Albert". Kodikas ilta emokotona saa alkunsa... Siinä sitä katsellaan TV:tä, turistaan niitä näitä, käydään välillä saunassa, appiukko näppäilee bassoa taikka kitaraa ja tunnelma on aina niin hemmetin lämmin & kiireetön.

Rakkaat anoppi ja vaimo hääräävät yleensä jotain omiaan ja monesti kyökin puolelta loihditaankin mitä ihmeellisimpiä "ilta äpösteltäviä" myös meille olohuoneen junttapurille. Tällaiset illat ovat Kalajoen visiittien kohokohtia, niiden lämpöä aina vaimon kanssa muistellaan kun reissu on heitetty.

Jaa mutta asiaan. Puraistaampa:

Maku aloittaa väkevästi mutta samalla hetkellä kun luulet juoneesi sytytysnestettä ja valmistaudut irvistämään, maku pehmenee kitusissa ja muuttuu miellyttäväksi. Olipas jotenkin yllättävä... Täytyy kokeilla vielä kerran. Juu-u, näin se tekee. Potkaisee ensin ja sen jälkeen silittää hellästi itsensä olemattomiin.

Jos huudat jyrkänteen reunalta kanjoniin, tämän maku on vähän saman tyylinen. Alkuun tietty hirvittävä karjaisu joka kaikuu kanjonissa ja häviää kaukaisuuteen. Moinen mesta houkuttelee karjaisemaan uudelleenkin, mutta tähän on voltteja taiottu sen verran (40%) et paras jättää huutelematta jos meinaa huomenna taas heti aamusta olla ajokunnossa. 4cl verran kuitenkin nyt karjahdellaan komiasti. 😍

Tykkään!

Pisteet skaalalla 0-10:

9

💡 Braastad VS / AlkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti