sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 24. Jouluaatto.


Jouluaatto!

Alkoi makeasti venytellen vuoteessa josta riisipuuron kautta liikenteeseen. Elossa olevat ja jo poistuneet sukulaiset tervehditty ja joulut kaikille lämpimästi toivoteltu.

Aika rauhoittua ehkäpä maailman parhaan jouluruuan kautta päivän tuotteen pariin.

Soerlie XO, konjakkia Ranskasta.


Ja tiedättekö mitä?

Mä en meinaa nyt tuhlata tästä illasta edes varttia tämän arvostelun kirjoittamiseen. Sillä onhan se nyt fakta, että elämä ensin ja tällainen sometuuba sitte jossain kaukana perässä. Tänne ollaan pitkästä aikaa raijattu luumme kotikonnuille rakkaiden ihmisten pariin, joten ei kehtaa eikä edes kummemmin huvita lätistä mitään sen kummempaa.

Konjakkina ihan OK, ei kuitenkaan mitään mikä jäisi mieleen.

Pisteet skaalalla 0-10:

7

Pidemmittä puheitta.

Hyvää joulua rakkaat ihmiset ja ISO kiitos vaimolle tästä joulukalenterista joka todella jää mieleen. Täysin ainutlaatuista, kuten on tämä 16kk sun kanssas ollut muutenkin joka tavalla.

Jokainen päivä kanssas on kuin tämän joulukalenterin pussukka. Uusi seikkailu jota osaan arvostaa yli kaiken. Vaikka jokin päivä kanssasi olisi Munkebo Megingjordin kaltainen, on se silti aivan eri svääreissä kuin yksikään aikaisemmin eletty päivä ennen kuin tapasin sinut.

Nythän juhlitaan joulua, joka on ihan fine, niinhän kaikki tällä päivämäärällä tekee. Mut mä juhlin sisimmässäni kyllä meitä, joulu ja kaikki muutkin kemut menee kepeästi sivutuotteena.

Kaikki on täydellistä kunhan me ollaan justiinsa me. 😍
2 kommenttia: