tiistai 20. kesäkuuta 2017

In Honor of Tempera's Retirement

My husband own's his crude oil experience to this ship.
From OS to Chief Officer.

She served well,
happy pension days old girl.


2 kommenttia:

 1. Tavallaan ihan sama, tavallaan haikeata. Olinhan, kuitenkin laivan ensimmäinen kippari, sen seitsemän vuotta siinä vierähti. Mutta ilokseni voin todeta, että Tempera "kasvatti" monta pätevää ammattilaista. Äkkiseltään voin mainita Wellun, Paulin, Samin ja keitä teitä olikaan. Hyvää jengiä.
  Nyt ei sitten ole yhtään entistä laivaani Suomenlipun alla. Toivottavasti joku joskus, oluella ollessaan, toteaa, että oli se Laurikin yks koko perkele 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samat fiilikset Lauri... Aivan sama, koska kyseessä on kasa malmia. Mutta sitte toisaalta, ko kaleeri ja siellä työskennelleet ihmiset antoi meikäläiselle ponnahduslaudan johonkin. Koko kouluaikani kuitenkin olin sitä mieltä, että Nesteelle ei passaa lähteä h*mostelemaan ollenkaan... Vaan mitä vielä, Temperalle puolikkaaksi heti koulusta valmistumisen jälkeen ja justiin sun kaltaisten jermujen kouluun. Äkkiä lähti ennakkoluulot käpälämäkeen.

   En tietty puhu kuin omalla suullani, mutta mulle Tempera on = Vuorinen & Sundberg. Vaihtoparit joilla on laitaa sanoa ja meikäläisellä onneksi oli sen verran vielä kuselta tilaa päässä, että kuuntelin. Vaikka välillä tiukkaa teki, nuorena ku pitää olla ponnekkaasti idiootti ;)

   Jonku verran on vettä noista ajoista "sillan alta" virrannut, mutta teitä muutamia hahmoja en unohda ikinä. Huumosen Janin laitan listalle myös... Ihan loistavaa porukkaa kaikki tyynni!

   Makeeta Lauri että kävit kommentoimasa. Paksu likka oli kova luu, enää tuolla seilaa se "vanha kopio". ;)

   Poista