lauantai 24. kesäkuuta 2017

Queen of F*cking Everything


Millaista on olla henkisesti täysin yhtä jonkun toisen kanssa?

Empä ikinä uskonut voivani kirjoitella aiheesta, koska maailma ennen Justiinaa... 
Oli, sanalla sanoen yksinäistä.


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se on yksinkertaisesti sitä, että ns.tunnetartunnat kävelevät käsi kädessä. Kun toinen on iloinen, minäkin olen iloinen. Kun toinen on huolissaan, minäkin olen huolissani... Eikä tähän vaikuta ollenkaan se, olemmeko samassa tilassa vai onko välillämme 1000 merimailia.

Olen varma, että jonain päivänä myös tieteellinen selitys tällaiselle löytyy... Viitteitähän jo on kvanttifysiikan puolella, missä hiukkasten on havaittu olevan yhteydessä pitkienkin matkojen päästä. Kyseinen tieteenala kiinnostaa minua, sillä sieltä löydetyt "lainalaisuudet" ovat täysin jäykän ja itsevarman egomme päättelykyvyn ylittäviä... Aikoinaanhan uskoimme, että maapallo on litteä. Nykyään siis takuulla uskomme moniin ns. faktoihin jotka sadan vuoden päästä ovat suorastaan naurettavaa potaskaa. 

Minusta on hienoa kokea tätä maagista yhteyttä vaimoni kanssa. Olen osa mystistä universumia jossa vallitsee toistaiseksi suurelta osin selittämätön harmonia. Kaikella on paikkansa ja tarkoituksensa. Me emme vain vielä (tai ehkä koskaan?) ymmärrä sitä kaikkea. Egolla ajatus / tunnekimppuna on tarve "tietää" koska tämä "tieto" on egolle turvaa. Tämän turvan tarpeen varjolla uskomme milloin mihinkin potaskaan... Siksi, että se on näennäisen turvallista. Ei suinkaan siksi, että se olisi totta. Egolle kun ei ole vaihtoehto olla kysymysmerkkinä mistään. 

Mä koen moisen todella vangitsevana. Miksi olla mieltä juuri mistään? 
Koska olet kuitenkin väärässä 😏

Buddhalaisuudessa on tästä sanontakin:

"Avaa suusi ja olet väärässä"

Se viittaa juuri egomme jäykkyyteen ja todelliseen tietämättömyyteen. 

Elämä egon takana on kuitenkin viisas. Minä esimerkiksi tunnen, että olemme vaimoni kanssa yhdessä, vaikkemme sitä fyysisesti olisikaan. Ego minussa tietysti luokittelee tämän tyyppisen tunteen potaskaksi, koska se tulkitsee maailmaa sille kerrottujen & itse koettujen "faktojen" perusteella. Kirjoitan "faktat" lainausmerkein tarkoituksella, koska ego ei koskaan koe faktoja vaan ainoastaan omia tulkintojaan. Minulle ei totta tosiaan koulussa kerrottu, että tällainen voisi olla mahdollista. Enkä ole kokenut tällaista aiemmin. Silti tunnen... järkähtämättömästi. Jokin minussa vain yksinkertaisesti tietää paremmin 😍

Nautin täysin rinnoin, että olen elävänä olentona egoni luomien rajojen tavoittamattomissa. Justiinan kanssa mä tunnen tämän todella voimakkaasti. En tiedä miten tämän selittäisi, mut vaimoni kanssa mä elän tuossa vielä ihmiselle vielä niin mystisessä kvanttimaailmassa / todellisuudessa. Tietysti elän, koska olen elossa... Mutta myös jollain tapaa tiedostan sen. Huimaa! 


Tämänkin kuvan fiilikset tunsin aikanani Norjan merellä, ihan kuin vaimoni olisi ollut vierelläni. Egoni ei moista usko koskaan. Mut mä en voi välttyä tuntemasta mitä tunnen. Sitä ei edes egoni voi minulta pois viedä.


Ja siksi, vaimoni on mulle "Queen of F*cking Everything"

Mun maailmani on yhtä Justiinan kanssa. En ole koskaan yksin! 💓


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti