perjantai 14. heinäkuuta 2017

Rakkauden roihu


Olemme koko kesän etsineet vihkisormuksiimme sitä jotain millä juhlistaa ja kunnioittaa kuluneen talven / kevään ikävää, järkähtämätöntä yhtä köyttä vetämistä ja nyt kesän koittaessa, unelmiemme kesää 💕

Meillä oli idea, jotain joka omaisi sopivan kontrastin rautaisiin vihkisormuksiimme. Kävimme silloin tällöin seikkailuillamme koruliikkeissä jopa ideoimassa, sovittelemassa. Mutta "se jokin" antoi vain odottaa itseään... Syystäkin, kuten aina.

"Se jokin" kun löytyi viimein juuri sieltä mistä pitikin, ja juuri silloin kun sen kuuluikin. 

Lootholmassa sijaitsevan kuunari Helenan puodissa nimittäin oli 2 kpl. messinkisiä sormuksia jotka saivat molemmissa jotain liikahtamaan. Tajuttiin heti et ne on muuten tässä. Mikä hienointa, kuunari Helena on juuri se sama kuunari, jolla meikäläisen esikuva / mentor Martti vaari on aikoinaan karannut merille 15-vuotiaana. Väärennettyään hieman henkkareita ja koijattuaan paikallista nimismiestä. 😉 Täydellistä, että sormukset löytyivät juuri tuolta!

Yhdessä nämä sormukset kuvastavat unelmiemme kesää & tietysti nuotiota. Rautainen sormus alla, kuvastaa makeasti nuotion rajaavaa kivikehää. Messinkisormus päällä, kuvastaa tietysti liekkiä nuotiossa. Tämänkin symboliikan tajusimme sillä hetkellä kun sormukset hankimme, emme ollenkaan olleet ajatelleet moista. Täydellistä, ja jälleen kerran ihan "sattumalta".

Mä rakastan meidän elämäntyyliämme. Annetaan elämän johdattaa, ei oteta paineita eikä suunnitella liikoja. Kyllä sen tietää ku kohdalle kolahtaa. Ja näin se toimii AINA. Elämä meissä kun on viisas, ego meissä taas... No, yhtä nolo kuin kaikilla muillakin. 😉

Ollaan tosi tyytyväisiä siihen, että annettiin idean täyttyä itsekseen. Pari kuukautta se kuitenkin oli molemmilla takaraivossa, mutta mitään ei tehty väkisin asian eteen. Luotettiin vain siihen, että kyllä sen tuntee kun eteen osuu. Ja näin kävi.

Makeinta kaikessa on tietty se, että rakas vaimoni on täysin samassa "sykkeessä" ku minäkin. Pähkinöinä ihan samoista asioista ja heittäytynyt elämän virtaan ihan yhtä syvästi. 💕

...

Se rakkauden roihu mikä meillä on ollut ihan ensi sekunneista saakka, se sai näiden sormuksien myötä täydellisen symboliikkansa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti