sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Hehku


Vierailimme siis Somerolla... Kumpikaan meistä ei ole ihan NIIN fanaattinen Badding fani, että se olisi ollut pääsyy Someron visiittiin. Ehei, vaan Somerolta haettiin meidän perheeseen uusi jäsen.

Saammeko esitellä ihana poikalapsemme, HEHKU. 😍😍

Äiti Saksanpaimenkoira & isä Rottweiler.

Arvatenkin tulossa on suhteellisen jämäkkää poikaa ja uskollista seuraa. Sopii siis kuin nakutettu tänne meidän pesueeseemme. Hehku saa kanssamme seikkailuntäyteisen ja "dallasvapaan" (eli siis kriisivapaan) elämän. 

Koko pesue koolla 💓

Isäntä kyllä tykkää pussailla vaikka vähä irvisteleekin 😍

Hehku & nuotiopaikan buddha tekevät tuttavuutta.

Otuksemme Oliwia otti Hehkun hyvin vastaan. 

Rouva Rahja & Hehku nuotioilla 💖

Siinä kaikki mun rakkaat otukset 💓

Hehku nimi juontaa meillä mistäpä muustakaan kuin nuotiosta / sen hehkusta. Hehkuun on siunaantunut paljon Rottweilerin ulkonäköä, mutta toivottavasti jotain ominaisuuksia myös Saksanpaimenkoiralta. 

Kumpikaan meistä ei varsinaisesti fanita puhdasta rotukoirakulttuuria, joten tällainen makeitten rotujen sekoitus oli meille luonnollinen valinta. Kukin tyylillään. 


Ensimmäisenä kotipäivänään Hehku sai tutustua nuotioelämään. Ei tuntunut olevan moksiskaan vaan uteliaana nelisti nuotion lähipiirissä ja viimein simahti emäntänsä jalkoihin nukkumaan.


Nuotiolla tehtiin siinä seurustelun lomassa tietysti ruokaa. Makkarat paistettiin nopeasti hätäisempään nälkään ja sikakönttiin otettiin hiilloksella maku & silavaan näemmä myös pakollinen notskikarsinogeeni > lähetettiin uunin mietoon lämpöön muhimaan.


Hehku oli nuotiolla nimensä veroinen. Ihan kuin se olisi aavistanut mistä sen nimi on juonnettu. Siinä se köllötteli kirsu nuotiokivellä ja silmät sikkuralla. Nautti lämmöstä ja luonnon äänistä, ihan kuin me muutkin. 

Onko mitään makeempaa kuin antaa tällaselle puhtaalle luontokappaleelle kunnon rakastava koti? Me olemme innoissamme, joten varmasti saatte lukea blogista Hehkun seikkailuja tulevaisuudessakin. 

💗💗💗


4 kommenttia:

 1. Voi apua mikä ihanuuspakkaus, onnea uudesta perheenjäsenenestä. Muutenkin niin mahtavat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia <3 Täällä eletään ihanaa vauvakoira-arkea <3
   Halauksia uuteen viikkoon, nautitaan syksyn väreistä.
   By the way, pumpkin spice - aineet hommattu ja kohta testataan kotilatteen ;)

   Poista
 2. Siis voi mikä ihanuus ja nimihän on toiselle aivan täydellinen, Hehku <3

  VastaaPoista