tiistai 19. joulukuuta 2017

Kapteenskan porkkanalaatikko



1 kg porkkana sosetta
1,5 dl puuroriisiä
2 dl maitoa
2 dl kermaa
2 kananmunaa
merisuolaa
1/4 tl muskottipähkinää
1/4 tl jauhettua valkopippuria
1/2 dl siirappia



Keitetään puuroriisit 4 dl vettä niin kauan että vesi on imeytynyt.
Lisätään porkkanasose, maito, kerma, kananmunat, siirappi ja mausteet.
Päälle nautiset aaltokuviot, korppujauhoja ripsaus ja voi nokareet.
Paistetaan uunissa 200 asteessa 1-1,5 h


Ja sitten herkuttelemaan 😍

2 kommenttia:

  1. Onpa simppelin kuuloinen ohje. Porkkanalaatikko onkin oma laatikkosuosikkini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on iisi tehdä ja on hyvää 😍

      Poista