tiistai 12. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 12


Päivä nro.12 valkeni Tuiskulassa lumisena. Pihapiiri oli yön aikana muuntunut sateisen synkästä vitivalkoiseksi lumiparatiisiksi. 

Periaatteessa olisin voinut availla tämän pussukan jo heti aamusta, mutta halusin säästään palkinnon iltaan. Kun kotihommat on kaikki tehty. Me ollaan Hehkun kanssa reuhattu pihalla ja kannettu roskalavalle tavaraa selkä vääränä. Samaan aikaan rakas vaimosein on myllännyt torpassa imureineen, pienine sisustusideoineen ja moppeineen. Mainio työnjako sanoisin... Ja nyt on hommat pulkassa joten on aika istahtaa alas ja pureutua päivän satoon.

Tsekkiläinen Staropramen


Ensipuraisu:

Ei mitään yllättävää, tsekkiläinen olut kyseessä. Suhteellisen jämäkkä, ehkä jopa kitkerä alkumaku joka laimenee nopeasti olemattomiin.

Mitä tästä oikein sanoisi? Ei huono, muttei mikään loistavakaan. Voisin kuvitella ostavani tätä pullon silloin tällöin. Toisaalta voisin kuvitella etten viikon päästä muista enää koko oluen olemassaoloa.

Mulla on ollut näissä arvosteluissa tapana kertoa jokin tarina tai fiilis. Mutta tämä olut ei nyt inspiroi mitään mielikuviakaan. En ala puoliväkisin keksimäänkään mitään, vaan käyn laittamassa saunan pesään tulet ja keskityn koti-illan viettoon.

Pisteet skaalalla 0-10:

7,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti