perjantai 22. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 22


Päivä nro.22

Piti sisällään puuhastelua "pimiästä pimiään". Käytiin rakkaan kälyn & hänen perheensä luona toivottamassa hyvät joulut. Samalla tietty riehuttiin muitakin betoniviidakossa käynnin vaativia asioita pulkkaan.

Ja niin tämäkin pussukka avattiin vasta iltasella saunan jälkeen...

Mikä puteli! WAU... Pelkällä ilmiasulla tämä tuote hakkaa parikin edeltäjäänsä.

Mustan Virran Panimon: Santa Olaf Christmas Ale


Nyt on panostettu ainakin pulloon & etikettiin. Makee grafiikka makeessa pullossa. Jotenkin ei millään voi uskoa, että tossa pienessä putelissa on 0,33L olutta? Tuntuu kädessä niin kevyeltä? Liekkö lasi ohuempaa vai valehteleeko pullon muoto jotenkin?


Jahkailu sikseen, puraistaan:

Aaaaahhh... Miten ihana olla taas oikeitten oluiden maailmassa. Prosentteja maltilliset 4,9 ja nyt voi taas maistellakkin.

Selkeä mallas, hyvin pehmeä sellainen... Tämä olut ei oireile, tavallaan sitä saa mitä ensimmäinen makunystyrä maistaa. Komeeta!

...

Eli kerrankin ensivaikutelma pitää paikkansa.  Oletteko koskaan kuuleet manailua jotta: "tiesin heti mikä oli miehiään / naisiaan".

Niimpä 😆 Jos kerran tiesit... Miksi lähdit?

Pari vaihtoehtoa: Joko et tiennyt (eli valehtelet nyt), tai tiesit & olit idiootti ja läksit. Tästä asetelmasta on kenen tahansa kiva keuhkota itseään ns. "selville vesille" 😉

...

Onneksi tämän oluen kanssa ei tarvitse pohtia mitään tällaisia. Tämä näyttää hyvälle ja on hyvää! Komeesti kajahtaa Savonlinnasta.


Pisteet skaalalla 0-10:

9

💡 Mustan Virran Panimo

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti