sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 3

Tänään aamu avataan takkatulella, vaimon kokkaamalla english breakfastilla sekä joulukalenterin luukun no.3 antimella.

Kanadalainen "Steamworks Pumpkin Ale" testivuorossa.


Steamworks Ale hakee ulkoasussaan vaikutteita Steampunkista, ja sekös meikäläiseen vetoaa varsin kovaa. Visuaalisesta ilmeestä voisi päätellä mielessään jotain hyvinkin raflaavaa, mutta jospa nyt puraistaan ensin?

Maku on suht laimea ja kääntyy sitten hieman simamaiseksi / hedelmäiseksi. Voltteja on tähän olueeseen saatu taiottua 6,5% , mutta se ei maussa millään lailla paista läpi. Tämä olut omaa sellaisen pikkunäppärän "twistin". Miten sen selittäisi?

Se on kuin Sahan Saluunan nurkkapöydässä yksin oluttaan siemaileva, keski-iän ylittänyt / tyyliltään omintakeisen herraskainen asiakas. Jos jossain vaiheessa iltaa päädyt tämän tyypin kanssa juttusille vaikkapa tupakkapaikalla.  Käy ilmi, että hän pyörittää autotallissaan roolipelipiiriä ja harrastaa ystävineen larppausta Hakkenpään metsissä. Tumpatessaan sätkänsä ja poistuessaan omaan nurkkapöytäänsä, hän huikkaa sinulle: "Viime pelissä olin roolihahmoltani kivi, kaksi päivää... " Kommentin perään hän virnistää muikeasti, vilkaisee liivinsä rintataskussa olevaa taskukelloaan ja hymähtää itsekseen. Tämän keskustelun jälkeen sinun on mahdotonta päätellä, mille tämä merkillinen miekkonen mahtoi hymähtää.

Pisteet skaalalla 0-10:

8,5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti