maanantai 4. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 4

Noniin, tämän päivän kalenteripussukka avattiin toki jo heti aamusta... Mutta sattuneesta syystä itse analyysi sai odotella illan tummumiseen saakka. 

Päivä no.4 pussukka nimittäin piti sisällään 5cl Hendrick's Giniä.

Yllättävää, mä olin ajatellut että tää joulukalenteri sisältää ainoastaan oluita. Mut mikäs sen makeempaa kuin oikeesti ennalta odottamaton pussukan sisältö. 😉

Eikun hommiin... 


Mun kokemukseni gineistä on lähinnä sellasia, että niitähän ei ilman lantrinkia pysty ikinä juomaan. Aivan sama mikä merkki ja mikä tilaisuus. Klassinen Gin Tonic on aina ollut se juttu, jos giniä on täytynyt syystä tai toisesta lipittää. GT kyllä toimii, mutta ehkäpä samasta syystä siitä on nuoruuden hurjina vuosina nautiskellut itsensä hiukan paitsioon...

Päätin siis analysoida tämän 5cl ilman lantrinkeja.

Tuoksu > aika miellyttävän sitruunainen. Tässä vaiheessa, juuri ennen eka puraisua hiipi mieleen sellanen kauhun sekainen odotus. Millastakohan paloviinaa tämä mahtaa olla? Puraisu > eikä ollenkaan paha maku. Todella pehmeä, lämmin ja maultaan suht neutraali jossa kuitenkin selkeä sitruksen potku. Myös koostumus on jännän öljymäinen, tuote solahtaa kitusista alas kuin voideltuna, eikä se jää kitalakeen korpeamaan.

Yllätys on melkoinen, olin odottanut tämän session olevan 5cl silkkaa kidutusta. Mutta kuten tässä jo 4 ensimmäisen päivän aikana on saanut havaita, ensivaikutelmalla ei tee näissä geimeissä yhtään mitään. Jokainen tuote on päässyt jollain tapaa yllättämään, niin tämäkin.

Odotin tapaavani sen saman piikikkään, kuivan ja itseään täynnä olevan "Giniloordin" jonka aina ennenkin, korkeintaan hiukan eri puvussa. Mutta tämä tuttavuus olikin selkeesti maalaisjärkisempi herrasmies. Juhlavan arvokas loordi toki tämäkin, mutta ilman keltaista nestettä päässä ja siten huomattavasti helpommin lähestyttävä kuin monet kolleegansa. Tämän kanssa voisi kuvitella jopa viihtyvänsä. Voltteja on tähän loordiiin taiottu 41,4%, joten jos koko illan erehtyy haastattelemaan niin punertuu ne silmämunat aamuksi tälläkin. Mut joo, tämmönen pikainen kuulumisten vaihto jätti oikeen positiiviset fibat. Jos joskus tulee Ginille tarvetta, niin kallistun melko varmasti tähän.

Pisteet skaalalla 0-10:

8
(käytännön maksimi minkä voin ginille kuvitella antavani)

💡 Hendrick's Gin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti