tiistai 5. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 5

Viidennen päivän aamu taittui takkatulta poltellessa ja kotipihalla uuden leuanvetopaikan kanssa tuuskatessa. Aamupalan jälkeen painelimme koko perhe metsälenkille.

Lenkin jälkeen on mukava avata kalenterista pussukka no.5 😊 


Jälleen täysin uusi tuttavuus, Norjalainen Sommarøl.

Ensipuraisu: Vuoripuromaisen raikas, kesäinen. Ei oikeastaan mitään jälkimakua, makunystyröillä leikittelee heti koko tuotteen makuskaala alusta loppuun. Etiketin graafinen ilme kuvastaa tuotetta hyvin.

Tämän voisi hyvin kuvitella olevan jonkin norjalaisen "uuserakon" tuotos. Mies on aikoinaan tehnyt tilinsä öljynporauksen parissa. Häntä lykästi Offshore kentillä jo nuorena ja tietyn varakkuuden saavutettuaan hän havahtui siihen, että elämässä on paljon muutakin kuin oravanpyörä. Hän lopetti työnsä, sijoitti rahansa ja vetäytyi Norjan vuorille elämään yksinkertaista elämää. Hän harrastaa omavaraisuutta, niin pitkälle kuin on mahdollista. Myös oluen valmistaminen on hänen rakas harrastuksensa, ja sen tästä tuotteesta voi aistia. Etiketit hän piirtää ja värittää itse puukynillään.

Hän on hullu, sanotaan... Niin aina kun kyse on erilaisuudesta. Hän todellakin on erilainen, sillä hän on onnellinen.

😍

Semmoisia mielikuvia tästä todella raikkaasta oluesta. Tämän kanssa kiipeäisin jo mieluusti  puusaunan lauteille viettämään iltaa. Hyvä olut, voin suositella varauksetta!

Pisteet skaalalla 0-10:

9,5

💡 Kinn Bryggeri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti