keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 6

Tjaahas, päivä no.6... Mikäs siinä. 😉

Pussukasta paljastuu Tsekkiläisen Bohemia Regentin Zimni Special.


Itse tuote ei ulkoasullaan mitenkään yllätä. Tämä voisi olla mikä tahansa ulkomainen olut, enkä normaalisti kiinnittäisi tähän mitään erityistä huomiota. Ilmeisesti kyseessä on kausiolut (joulu), joten tätä ei alkossa jatkuvasti pitäisi olla tarjolla.

Puraistaampa: Maku ei yllätä, tsekkiläinen olut maistuu juuri tältä. Hyvää peruslitkua jota voisi tilanteen niin vaatiessa tislata kehonsa läpi sammiokaupalla.

Maailma, siis myös olutmaailma tarvitsee tällaisia perusjamppoja. Tää toimii perusverrokkina. Jos olut on tätä huonompaa, se on p*skaa. Jos taas tätä parempaa, se on hyvää. Eli itseasiassa tämä on ihan OK.

Maailma tällaisena kuin se nykyään makaa, tarvitsee Ristoa. Ristoa (heitin nyt vaan jonkun nimen kehiin, joten älkää Ristot loukkaantuko) joka tekee duuninsa ihan OK, on keskiverto isä, aviomies sekä pyörii mukisematta mukana yhtenä rattaana oravanpyörän koneistossa. Ilman tällaisia Ristoja, oravanpyörää ei olisi olemassa eikä se liioin pyörisi. Millainen maailma olisi ilman Ristoja? Kukaan ei tiedä, eikä kukaan tule ihan lähiaikoina tietämäänkään. Risto on se mediaani jonka ehdollistetuilla hartioilla jokainen yhteiskunta, lipun väreistä huolimatta lepää. Suomessa Risto on tietysti Risto, jenkkilässä Risto on Rick, venäjällä Ruslan ja ruotsissa vaikkapa Rasmus.

Pisteet skaalalla 0-10:

8,0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti