torstai 7. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 7Muuttopäivän kunniaksi, kalenteriluukku avattiin vasta nyt iltasella puusaunan lämpeämistä odotellessa. Eipä hassumpaa! 😍

Luukun takaa paljastui: Gluteeniton Hollows & Fentimans, botanically brewed Ginger Beer

Empä ole koskaan inkivääriolutta puraissut, joten menee sekin neitsyys tässä nyt. 


Muuttoautossa vaimoselle tokaisinkin, että nyt on varmaan odotettavissa jotain Dr.Pepper tyyppistä linimenttiä iltasella tämän oluen puitteissa. Eikä mennyt paljoa vikaan.

Onneksi aavistin hiukan mitä voisi olla tulossa, muuten olisi makuhermojen viestin ja aivojen odotusten välinen kontrasti voinut olla tälle lantulle kertakaikkiaan liikaa. Tämä tosiaan on inkiväärijuoma, olueksi en tätä tunnista ollenkaan. Arvatenkin oluella on jotain määritelmiä mitkä tämä juoma täyttää... Mutta ei, ei kertakaikkiaan nyt lähde.

Tämä on vähän ku sellanen klassinen pursiseuran kommodori joka pitää itsestään hiukan liikaa meteliä. Kun katselet miestä toimissaan ja kuuntelet häntä seuran tilaisuuksissa, saat mielikuvan seitsemän meren sankarista jolla suonissa virtaa merivesi ja sydämmen paikalle on asennettu höyryturbiinipumppu. Päätät ottaa miekkosesta selvää ja paljastuukin, että hän on pitänyt ammatikseen 10-vuotta parfymeriaa Turku-Tukholma autolautoilla ja hankkinut komean paattinsa kerhonne marinaan smuglaamalla nuuskaa. Suolavettä mies on nähnyt perunoita keitellessään, sekä äitinsä silmäkulmissa kun kotoa maailmalle lähti. Tämän jälkeen kuuntelet seurasi kommodorin vaahtoamista hiukan kevyemmällä otteella ja toteat ihan itse, kuinka ne tyhjät tynnyrit todella kolisee eniten.

Pisteet skaalalla 0-10:

2

Tämän päälle on nautittava saunassa ihan joku oikea olut... 😏

💡 Fentimans

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti