keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Welmerin joulukalenteri, päivä 13


13.päivä... Ja koko päivä oltiin vaimon & Oliwian kanssa tien päällä. Joten tätäkään pussukkaa ei passannut arvostella heti aamutuimaan.

Taas mennään Vakka-Suomen Panimon tuotteella: Brykmestar Talvi Bock

9,2 volttinen tehopakkaus on kyseessä... Saapa nähdä, pikkasen hirvittää sillä edellinen yli 9 volttinen tekele antoi pahoja takaumia nuoruuteen.
Welmerin joulukalenteri, päivä 9 


Ilmiasu synkkä, mutta puraistaampa:

Maku on tumma ja jotenkin sellanen suolampimaisen humus... Pehmeä, makuhermoja hivelevä. Tulee mieleen, että tämän oluen virratessa kitusiin, makuhermot ovat kuin merilevää kivien pinnalla joita allokko vähän heiluttelee. Oikein hyvä! Yllättävän hyvä!

Mä odotin noiden volttien perusteella taas jotain viinilitkua jota kehdataan oluena myydä. Mutta mitä vielä. Tämä yllättää positiivisesti ennakkoluuloisen. Saunaolueksi tämä ei kelpaa, liian raskas. Mutta voisin vetää tämän jonkun oikeen kunnon äijägrillailun oheen ihan selkeesti.

...

Tämä innostaa haaveilemaan grillikutsuista Tuiskulassa. Kutsut pidettäisiin vähän sellasella "keskisormea iduille, superfoodeille, smoothieille ja kaikelle mikä on nykyään olevinaan pop" tyyppisenä nyyttärinä. Loppukesästä, kun illat ovat jo pimeitä ja vähän kalseita. Kallioille paljon kotikutoisia ulkotulia, nuotiopaikalle kuutiotolkulla polttopuuta ja tutuilta kunnon PA-kamat sinne sekaan sekä vähän valoshown tynkää. DJ soittaa musaa vieraiden toiveitten mukaisesti. Kaikki "disco stu" tyyppinen ketkuttelu ja rap loistaa poissaolollaan. Näissä nyyttäreissä soitellaan raskaampaa, syödään raskaampaa ja juodaan raskaampaa. Naapuritkin on melusta hetken vähän raskaina, mutta sellaista se elämä joskus on... 😆

...

Semmoisia mielihaluja herättää tämä varsin mainio olut.

Pisteet skaalalla 0-10:

9,0

😃

💡 Vakka-Suomen Panimo

 

2 kommenttia:

 1. Tää on niin kiva ja miehelle voi näitä vinkkailla, ei toiselle kelpaa enää perusolkkonen, vaan makua ja syvyyttä pitää oluessa olla.

  Kivaa iltaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo ja tätä on mukava myös kirjoitella. Rauhottua hetkeksi tuotteen äärelle maistelemaan > tunnustelemaan mitä fiiliksiä se tuo tullessaan. Makuasioistahan ei oikeastaan voi kiistellä, joten suorakin on arvioissaan helppo olla.

   Poista