lauantai 2. kesäkuuta 2018

Nocturnal nelistys

Iltalenkit, meidän suosikkihetkiä ehdottomasti.

Kunnollinen iltalenkki perheen kanssa antaa eväät kunnon yöunille. Jätä tämä tekemättä ja karvalapset nukkuvat huonommin & sinä nukut huonommin.

Ja hei, onhan se fakta et illalla / aamulla luonto on kauneimmillaan. Solikka paistaa molempina hetkinä alempaa ja varjoilla leikitään visuaalisesti ihan eri tapaan kuin keskipäivällä.

Tervetuloa kuvin mukaan tämän illan nelistykseemme... Nää on aina sellasia koko perheen sekoiluja, et lähtiessä ei tiedä mitä on tulossa & palatessaan on vaan jotta "olipa siisti seikkailu".

😍

Niin, ne varjot ja se valo. 

Yhtä erottamattomia kuin vaikkapa pahuus / hyvyys, rakkaus / pelko... Ilman toista emme kykenisi tunnistamaan toista. 😊Karvakuonot on niin mainioita... Sama minne menet, voit takuulla luottaa että ne tulevat perässä. Hehku kiipesi kivellekkin perässä, Kide ei vielä yrityksistä huolimatta kyennyt. 


Vaimo, karvakuonot, pelto, aurinko, varjot... Resepti onneen tänä iltana, juuri tuossa järjestyksessä 😍


Koirat oli ihan onnessaan heinikossa. Siellä nelistettiin, painittiin ja taas pikkuusen nelistettiin. Kesätoimia parhaimmillaan.


On se... 😍


Peltojen laitamilta löytyy vanhoja kiviaitoja. Me molemmat rakastetaan tällasta. Kuka lie noitakin murkuloita asetellut, milloin ja missä elämäntilanteessa? Tällanen kiviaitakin voi toimia oivana läksynä siihen kuinka katsoa elämää... 


Puuta kannattaa aina heittäytyä halaamaan. Tämäkin mänty, vaikkei ole edes lajissaan vanha... On nähnyt paljon enemmän elämää kuin rakkahin vaimoseni. Joten rutista kaunokainen siitä viisauden jyväsiä, rutista. 😍


Kide & isäntä itte. 


Ja sitten, tytön tylleröt & naisen alut ja jo varttuneemmatkin versiot. Juttuhan on todella niin, että nainen on kauneimmillaan mahdollisimman luonnollisena ja mielellään vielä luonnossa ja liikkeessä. 

Tässä koitetaan juuri sitä pointtia saada kameraan... Eikä se tietty onnistu vaikka kuinka räpsii. Kuvista puuttuu lintujen laulu, naisesi kikattelu ja se oma tunne joka sisälläsi roihuaa. Kuva on aina vain laimea kopio hetkestä, niin nytkin vaikka vaimosein onkin kaikkea muuta 😍💖


Vaimo parka koitti isäntääkin kuvailla... Mutta jotenkin ei se mannekiinin rooli oikeen ole verissä. 

Kuljailu, se sen sijaan on verissä. 😂


Merikarhuilme 😆


Iltalenkki alkaa aina niin, että mä varustan itteni keliin sopivasti ja painelen koirien kanssa ulos odottamaan Justiinaa.

Aina yhtä jännä nähdä mitä se vaimosein oikeen on tänään oikein turjustanut yllensä. Tänään asuste piti sisällään meikäläisen rotsin, maastohousut & sävy sävyyn kumpparit / hyttyslakin. Oikeen ylpeenä kattelin missukkaani, sillä valinta on hyvä iltalenkkiä varten. Hyttyset pysyvät loitolla ja lenkistä muodostuu näin ollen nautittava. 

Ja hei olihan se, ihana tunnin nelistys läheisillä pelloilla & kallioilla. Tästä vetäydytään torpan hämärään ja toistemme syleilyyn. Annetaan yön saapua jotta huomenna voidaan taas herätä valoisaan päivään. 

...

Oletko sä koskaan miettinyt mitä virkaa vastakohdilla on? Ja kuinka mahdotonta elämä olisikaan ilman niitä?

...

💗
10 kommenttia:

 1. Näistä oikein huokuu kaikki rakkaus ja ilo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tietty huokuu... Kaikki muu on ... no jotain ihan muuta ;)

   Poista
 2. Mukavia iltalenkki kuvia. Teillä on upea taito tehdä arjesta juhlaa <3 Mukavaa sunnuntaita teille! Karvakorville rapsuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se kuuluisa arki... Oot tällanen tavan tallaaja tai miljardööri, arki on se käsite millä homma pitkälti kustaan. Hetkinen: Milloin pitäisi elämän maistua? :)

   Poista
 3. Iltalenkit on kyllä parasta ja silloin jutellaan kaikki maan ja taivaan väliltä, milloin mistäkin intoudutaan juttelemaan ja lenkit ja puhuminen on yksi tärkeimpiä liimoja meidän suhteessa. Mahtavaa, että on puhelias mies.

  Meillä mies on paljon enemmän ulospäinsuuntautunut, toisaalta minä taas ehkä vähän hullumpi heittäytyjä, mutta rauhallinen, hyvin saadaan toisistamme erilaisia puolia esiin, koska olemme niin erilaisia, mutta toisaalta arvomaailma on samanlainen.

  Ihania rakkauden täyteisiä iltalenkkejä teille <3 ties vaikka te siellä lenkkeilette samaan aikaan, kuin me ja kumpikin pariskunta juttelee kaikkea mahdollista, aika kiva ajatutus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Universum sykkii, juuri oikeaan tahtiin... Ei kysy meiltä, eikä kysy teiltä =)

   Poista
 4. Onpa taas ollut hyvä iltalenkki teillä. Niin tykkään näistä teidän elämänmakuisista postauksisa ja rakkaudesta, joka näistä paistaa. Ihania olette <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks Outi. Elämä maistuu kun sitä eletään, muuten ei juuri maistu... =)

   Poista
 5. Aamut ja illat on parhaita ja kaikki siinä välissä. 💕

  VastaaPoista